Anslutning

Anslutning till bankernas e-fakturatjänst

Nordea, Swedbank och Sparbankerna har för e-faktura valt att samarbeta med partners för att göra det enkelt för dig att komma igång.

Dessa partners kallar vi CTD:er eller servicebyråer. CTD:er och servicebyråer har lång erfarenhet av e-faktura och hjälper ditt företag att komma igång på bästa sätt. De hanterar anslutningen och sedan den löpande driften.


CTD:er

CTD - Certifierad Teknisk Distributör - är en partner som vi har certifierat för att säkerställa hög kvalitet. De hanterar den tekniska distributionen av e-fakturor och agerar därigenom underleverantör till Nordea, Swedbank och Sparbankerna.

Förutom teknisk anslutning och löpande distribution tillhandahåller CTD:er även andra tjänster som kan komplettera er fakturahantering.

Anslutna CTD:er

Följande partners är certifierade för att distribuera e-faktura till privat- och företagsmottagare:

21 Grams
CGI
Compello
Evry
IDATA
Posti Messaging
PostNord Strålfors
Tieto


Vill du komma i kontakt med Nordeas och Swedbanks samarbetspartners? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar de er.

Servicebyråer

En servicebyrå är ett företag som agerar underleverantör till företag och organisationer för att hjälpa dem med deras fakturahantering. För att servicebyråer ska kunna erbjuda e-faktura utan att vara CTD, tillhandahåller vi en särskild kvalitetssäkrad anslutning för dessa via Nordea, Swedbank och Sparbankerna.

Anslutna servicebyråer

Följande är godkända servicebyråer för distribution av e-fakturor till privat- och företagsmottagare:

Crediflow
KGM
Parajett Digital Park
Blivande Partner?

Kontakta oss på e-fakturabolaget om du önskar mer information om rollen som CTD eller servicebyrå via Nordea, Swedbank och Sparbankerna.

4,5 miljoner bankkunder har gjort sitt val.

Tillsammans tar vi emot över 148 miljoner e-fakturor

Läs mer här.